Ο Ηλίας Μπίζιος είναι γιός αμπελουργού. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ασπρόκαμπο της Νεμέας, ένα ορεινό χωριό, που σκαρφαλώνει στα 900 μέτρα.
Η επιλογή του να ασχοληθεί με τον οικογενειακό αμπελώνα ήταν σχεδόν μονόδρομος, αφού η αγάπη του για την γη και τον καρπό του αμπελιού δεν του αφήνσαν άλλες επιλογές. Η ενασχόληση του όμως δεν έμεινε μόνο στην γη.
Οραματίστηκε να κάνει κρασί και μέσα από αυτό να ταξιδέψει την γεύση της Ελλάδας στον κόσμο. Έφτιαξε το οινοποιείο του στην άκρη του αμπελώνα και αποτυπώνει την κάθε μέρα της ζωής του σταφυλιού στο κρασί που παράγει. Η αγαπημένη του ποικιλία είναι το Αγιωργίτικο, σκούρο βαθύ κόκκινο σαν το αίμα του Ηρακλή, που ο μύθος τον θέλει να τριγυρνά στα ίδια μέρη για να σκοτώσει το περιβόητο για την εποχή λιοντάρι της Νεμέας.
Τα κρασιά του οινοποιείου είναι η γνήσια έκφραση του μοναδικού terroir του Ασπροκάμπου και σμίγουν το παλιό με το νέο, κρατώντας την παράδοση ζωντανή στις μέρες μας. Ο βιολογικός αμπελώνας, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, αποτυπώνεται ιδανικά μέσα από τα βιολογικά κρασιά που παράγει.